Vasarą Lietuvoje – Toro Y Moi koncertas?

Toro Y Moi

Vakar vakare manoMUZIKĄ pasiekė netikėta naujiena. Turime rimtų ir patikimų žinių apie tai, kad šią vasarą mūsų šalyje įvyks „Toro Y Moi” pasirodymas. Kad vienas geidžiamiausių visame pasaulyje elektroninės muzikos kūrėjų koncertuos Lietuvoje manoMUZIKĄ informavo patikimi šaltiniai net iš kelių muzikinių JAV portalų.

Kol kas tikslesnių žinių apie „Toro Y Moi” pasirodymo laiką neturime, tačiau projekto turo vadybininkas, su kuriuo šiaip ne taip pavyko susisiekti, šios informacijos nepaneigė. Tiesa, į detales dėl Chazo Bundicko (aut. past – „Toro Y Moi” idėjinis ir muzikinis lyderis) koncerto leistis jis taip pat nepanoro.

Jeigu „Toro Y Moi” koncertas iš tiesų įvyks Lietuvoje, šis renginys neabejotinai taps įsimintiniausia muzikine vasaros švente elektroninės muzikos mylėtojams.  Dabar belieka laukti tolimesnių naujienų, apie kurias manoMUZIKA tikrai pažada Jus informuoti.

Daugiau nei dešimtmetį egzistuojantis Chazo Bundicko projektas „Toro Y Moi” iki šiol yra išleidęs tris studijinius ir du nepilnus albumus. Į muzikos mylėtojų akiratį jis pateko 2011 metais iškart po to, kai pasirodė jo antrasis studijinis diskas „Underneath the Pine”. Kritikų liaupses ir melomanų dėmesį pelnęs įrašas iki šiol paties atlikėjo yra vadinamas jo karjeros lūžio tašku. Šių metų sausio mėnesį dienos šviesą išvydo trečiasis projekto diskas „Anything In Return”. Įrašas susilaukė dar daugiau muzikos kritikų pozityvių įvertinimų, pakilo iki 1 vietos JAV šokių muzikos perkamiausių albumų tope ir leido „Toro Y Moi” tapti vienu geidžiamiausiu šių metų vardu koncertų ir festivalių organizatorių sąrašuose.

Vakar pasirodžiusį „Toro Y Moi” vaizdo klipą žiūrėkite ČIA

Gyvą grupės pasirodymą žiūrėkite ČIA

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *