Penktadienio naujų albumų perklausa: PJ Harvey, M83 ir Frightened Rabbit

Per pastarąją savaitę dienos šviesą išvydo ne vienas manoMUZIKOS ypatingai lauktas albumas. Dalis jų jau atsirado ir spotify platformoje. Todėl šiandien, ieškant naujos muzikos artėjančio savaitgalio proga, siūlome Jums perklausyti tris per pastarąsias 7 dienas pasisrodžiusius albumus, kurių (ginkdie!) šiemet neišgirsti nevalia!

M83” – JUNK

Po 4 metų pertraukos „M83“ į pasaulį paleidžia naują muzikinį vaiką, kuris vadinasi „Junk“. Septintasis studijinis prancūzo įrašas muzikos parduotuves pasiekė balandžio 8 dieną. manoMUZIKOS skaitytojai jau turėjo progos išgirsti kelis pirmus prancūzo kūrinius – „Go!” ir „Solitude”. Čia – visas albumas, apie kurį pastarosiomis dienomis interneto platybėse kalbama iš tiesų beprotiškai dažnai.

PJ Harvey – „The Hope Six Demolition Projecct”

Vienintelė istorijoje britė, savo kolekcijoje turinti du „Mercury” apdovanojimus, po penkerių metų drioksteli dar vieną šedevrą. Ne vienas Jungtinės Karalystės muzikos kritikas devintąjį muzikantės albumą ilgą laiką vadino vienu laukiamiausių šių metų albumu. Ar jis atneš trečią „Mercury”? Pagyvensime – pamatysime. O dabar tiesiog pasimėgaukime dar vienu fenomenaliu (šiandien muzikos parduotuves pasieksiančiu) PJ Harvey įrašu.

Frightened Rabbit” – Painting of a Panic Attack

Nepaisant to, kad škotų grynojo indie roko atstovai „Frightened Rabbit” groja jau daugiau kaip 13 metų, panašu, kad būtent šis – penktasis kolektyvo įrašas taps grupės tramplinu į plačiuosius vandenis. Apie juos rašo dideji muzikos portalai visame pasaulyje, jų muziką myli vis daugiau žmonių, o melodinga, gitarinė ir graži kūryba nepalieka abejingų tų žmonių, kurie vis dar sentimentaliai prisimena XXI a. pirmuosius metus, kuomet „Killers”, „Coldplay”, Keane ir „Stereophonics” diktavo kokybiško pop/indie roko madas.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *