Festivalyje Galapagai koncertuos projektas UNKLE

Skelbdami šių metų festivalio „Galapagai 2017” vardus organizatoriai jau pranešė, kad čia koncertuos Charli XCX, DJ Netski, Tommy Cash ir kiti.  Šiandien paaiškėjo, kad prie viso būrio žinomų muzikantų prisijungia ir britų grupė „UNKLE„.

Didžiosios Britanijos didžėjus James Lavelle ir jo puikiai žinomas elektroninės muzikos projektas „UNKLE“ taps pagrindine festivalio antrojo vakaro žvaigžde.

Beje, dar balandžio pradžioje manoMUZIKA pranešė, kad „UNKLE“ pagaliau išleidžia naują albumą. Plokštelė, kuri vadinsis „The Road, Pt.1“, muzikos parduotuves pasieks birželio 23 dieną. Tai bus jau šeštasis grupės albumas, dienos šviesą išvysiantis praėjus 7 metams po paskutinio studijinio grupės darbo pasirodymo. Taigi, didelė tikimybė, kad „Galapaguose” turėsime išskirtinę progą pasimėgauti naujausia „UNKLE” kūryba.

Projektą „UNKLE“ 1994 metais James Lavelle įkūrė  kartu su mokyklos draugu Timu Goldsworthy. Kolektyvas iš pradžių grojo trip hop muziką, vėliau muzikos stilius ir kryptis ne kartą keitėsi. Vienu metu į grupės sudėtį buvo įtrauktas dj Shadow, o per visą gyvavimo laiką projektas bendradarbiavo ir kūrė remiksus tokiems muzikos pasaulyje žinomiems vardams kaip „The Stone Roses“, „Massive Attack“, „Radiohead“, „The Verve“ ir daugeliui kitų.

„UNKLE” pasirodymas Galapaguose numatytas liepos 29 dieną. Bilietus į festivalį galite įsigyti oficialioje festivalio svetainėje arba „Tiketoje“.

Gegužės 15 d. bilietai brangs.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *