Monikaze ir labai lauktas albumas su orkestru „Laws of Distraction“.

Viena ryškiausių kylančių Lietuvos elektroninės muzikos atlikėjų –Monikaze (tikrasis vardas – Monika Zenkevičiūtė) 2019 m. lapkritį išleido debiutinį albumą „Chicken Wings“, o 2021 m. spalį pasirodė jos antrasis albumas „Waste Of Space“ (apie albumą ir atsiliepimus iš pristatymo koncerto rašėme čia). Tikrai rekomenduoju perklausyti šios atlikėjos pirmuosius du darbus, o jei dar trūksta iki visiško susižavėjimo jaunos kūrėjos/kompozitorės talentu – trečiasis albumas tikrai neleis likti abejingais.

Neilgai trukus, po antrojo albumo pasirodymo, 2021 m. gruodį, youtube platformoje pasirodė dar vienas beprotiškai gražus Monikaze darbas su Šv . Kristoforo kameriniu orkestru – „Laws of Distraction“. Beveik metus gyvai atliktą ir nufilmuotą kūrinį buvo galima išvysti tik youtube platformoje ir porą kartų gyvai, tačiau dabar atlikėją albumą pristato pilnai viešumai kartu su leidybine kampanija „Moshi Moshi Records “ ir visą albumą jau galite išgirsti pasiklausymo platformose.

O nuostabiausia, kad jau šį ketvirtadienį (lapkričio 24 d.), Vilniuje, 1986_gallery_ erdvėje, galėsite visą pasirodymą išgirsti gyvai.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *