NAUJIENA: The Killers – The Cowboy’s Christmas Ball

Šeštus metus iš eilės „The Killers” pristato labdaringą kalėdinę dainą. Pradžioje tai atrodė pakankamai keista, tačiau pripratusi muzikos visuomenė pastaraisiais metais tiesiog nejučia imdavo laukti šio Las Vegaso rokerių žingsnio ir susitaikė su  realybe.

Grupė "The Killers"

Išgirdę šią dainą bent jau mes sau išsikėlėme keletą klausimų:

– Ar tai ką nors turi bendro su naujausiu Killersų albumu?
– Ar „Killers” tikrai žada grįžti prie savo muzikos šaknų ir tikrai ruošią naują rokenrolu grįsta albumą?
– Ar dar vienas ‘lengvas’ kūrinys neužbrauks brūkšnio, susikaupusio ties didžiuliais lūkesčiais, susijusiais su „The Killers”?

Žodžiu, klausimų daug, atsakymų – nulis. Tačiau kaip liaudis pasakytų, geriau mažiau kalbėti, o daugiau dirbti.
„The Killers” kitais metais pasirodysiantis albumas jau dabar gali būti vadinamas vienu laukiamiausių darbų 2012. Ne tik todėl, kad nusivylimas grupe po 2008- ųjų „Day And Age” buvo didžiulis, bet ir todėl, kad Brandonas pasakė: „mes kursime  tokią muziką, kokią kokią kūrėme anksčiau – t.y. tikrą rokenrolą”.

Laukiam.

O kol naujo rokenrolo pliūpsinio iš „The Killers” nesulaukėme, sentimentaliai ‘dūšioje’ niūniuodami „Mr. Brightside” bei „All These Things That I’ve Done„, siūlome pasiklausyti kalėdinės jų šių metų dainos „The Cowboy’s Christmas Ball”.

P.S. „Būti ar nebūti – štai kur klausimas”. Kaskart išgirdę ką nors naujo apie „The Killers” ir galvodami apie jų būsimą kitų metų albumą manoMUZIKA savęs paklausia: ar po naujo studijinio įrašo vis dar didžiuosimės turėdami „The Killers” savo fonotekoje…?

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *