Naujienos iš UK TOP 40

manoMUZIKA kartkartėmis žvilgteri į perkamiausių Didžiosios Britanijos singlų ir albumų sąrašus. Ypač mums įdomu būna tada, kai dėl pirmos vietos tiek viename, tiek kitame topuose muzikos kritikai ir specialistai žada pakankamai įnirtingą kovą.

Vakar vakare paskelbtas topų sąrašas mums buvo įdomus todėl, kad iki paskutinės minutės buvo neaišku kas užkops ant aukščiausiųjų sąrašų laiptelių, o pagrindiniai „galinčių užkopti” vardai buvo tie, apie kuriuos ne kartą rašėme ir mes: Lana Del Rey; Paulas McCartney ir Gotye su Kimbra.

UK Top 40

Taigi, visų pirma apie singlų top 40. Čia mes turėtumėme kilstelti rytinės kavos puodelius į viršų ir susdaužę pasakyti: visgi yra tiesa pasaulyje! Australijoje „stogą nurovęs” Kimbra ir Gotye  darbas „Somebody That I Used To Know” išstūmė iš pirmos vietos Davidą Guettą ir bent jau savaitei išsilaikė UK TOP 40 viršūnėje. Beje, šis kūrinys buvo vienintėlis į viršų pakilęs aukščiausio top dešimtuko singlas.

Žūtbūtinį mūšį išlaikydama savo poziciją perkamiausiame albumų sąraše laimėjo Lana Del Rey. Netgi nepaisant to, kad muzikos kritikai legendiniam ‘eksbitlui‘ Paului McCartney ir jo įrašui „Kisses On The Bottom” pranašavo užtikrinta sėkmę albumų tope, šis įrašas debiutavo tik trečioje vietoje, prieš save palikdamas ne tik antrą savaitę iš eilės sąrašo viršūnėje pasilikusią Lana Del Ray, bet ir antroje vietoje debiutavusį „Maverick Sabre” diską „Lonely Are the Brave”. Beje, aukščiausiame perkamiausių albumų topo dešimtuke galima atrasti ir naujausius Leonardo Coheno, Edo Sheerano, „Coldplay” ir Adele darbus.

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *