VIDEO: Korallreven – Sa Sa Samoa

Apie Švedijos kolektyvus pastaruoju metu manoMUZIKOJE tenka rašyti tikrai labai daug. Viena vertus dėl to, kad ši šalis „eksploatuoja” tikrai daug nuostabios muzikos. Kita vertus, dėl to, kad manoMUZIKA nuolat domėjosi ir akylai stebėjo (ir daro tai toliau) Skandinavijos muzikos rinką. Ko gero, pasakyti, kad ją tik stebime būtų per mažai…Tad prisipažinsime: Skandinavišką indie sceną ne tik stebime, bet ir labai ja žavimės.

Šiandien švedus minime dar viename ypatingame kontekste, mat kai kalba pasisuka apie chillwave/elektropop duetą „Korallreven„, likti nuošalėje (arba tiesiog numoti ranka) paprasčiausiai neįmanoma.

Taigi, trumpai drūtai: „Korallreven” ką tik pristatė puikios dainos „Sa Sa Samoa” vaizdo klipą. Trečius metus gyvuojanti grupė, regis, aukštai užkėlė ne tik kokybės kartelę muzikoje, bet ir nenumetė į kampą vaizdo klipų kūrimo.

Dalinamės „Sa Sa Samoa” video, džiaugiamės už „Korallreven” ir besiplečiančią jų gerbėjų kariuomenę ir drąsiai prisipažįstame, jog apie juos manoMUZIKOJE kalbame tikrai toli gražu ne paskutinį kartą.

Korallreven (nuotr. iš last.fm)

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *