M. Ward – The First Time I Ran Away

M. Ward solinės karjeros vingiai Lietuvoje nėra ypatingai gerai žinomi, tačiau jo projektai, tokie kaip „She & Him” ar „Monsters Of Folk” lengvojo indie folko megėjams tikrai turėtų būti neblogai pažįstami.

M. Ward "The First Time I Ran Away

M. Ward "The First Time I Ran Away

Kompozitorius, žodžių autorius, gitaristas ir dainininkas – tai tik keli iš visos galybės apibūdinimų, tinkamų bandant nupasakoti Portlande gimusio Matthew Stepheno Wardo talentus. Daugiau nei dešimt metų muzikuojantis amerikietis, per savo karjerą ne tik dirbo su minėtais kolektyvais, tačiau padėjo ne vienai mažai žinomai Amerikos grupei įrašinėti muziką ir, prieš porą metų, prisijungė prie ‘super grupe’ vadinamo kolektyvo „Tired Pony” (taip taip, to paties, kuriame pagrindiniais smuikais ‘griežia’ „Snow Patrol” lyderis Gary Lightbody, „The Editors” vokalistas Tomas Smithas, „Belle And Sebastian” ir „R.E.M” nariai bei ypatingai vertinamas prodiuseris Jacknife Lee).

Žmogus, kurį galima drąsiai vadinti „barbe devyndarbe”, turintis neišsenkamus kūrybinos ir idėjų klodus, savo energijos ir potencialo veltui nešvaisto. Greta įvairių projektų Wardas atranda laiko ir savo solinei kūrybai. Balandžio 10 dieną muzikos parduotuvių lentynas pasieks jau aštuntasis atlikėjo solinis albumas „A Wasteland Companion”.

Šiandien muzikos portalai ir tinklaraščiai gavo pirmą disko „A Wasteland Companion” singlo vaizdo klipą. Nuostabaus grožio subtili ir lyriška daina „The First Time I Ran Away”, regis, subtilumo prieskonio nestokoja ir kūrinio ekranizacijoje. Lėtas ir tikrai labai mielas animacinis vaizdo klipas puikiai atitinka kūrinio nuotaiką ir, kas svarbiausia, priverčia nenumaldomai laukti M. Ward pavasario albumo.

Jei likę įrašo kūriniai bent jau „per plauką” bus panašūs į „The First Time I Ran Away”, albumą bus galima įsirašyti ne tik į „Romantiškų albumų” sąrašo favoritus, bet ir tikėtis jį atrasti geriausių 2012 metų albumų tope.

Taigi, manoMUZIKA siūlo, rekomenduoja ir primigtinai dalinasi pasakiško grožio muzikos talento M.Wardo
balade ir jos vaizdo klipu.

Skanaus!!!

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *