Benny Sings atvyksta į Lietuvą!

"Benny Sings" (nuotr. Anique Weve)

Vakar manoMUZIKĄ pasiekė žinia, kad Marijos Žemėje balandžio 30 dieną savo pasirodymą surengs olandų atlikėjas „Benny Sings“. Tikrinom šią informaciją tuziną kartų, ir visi kartai parodė, kad girdėjome teisingai.

Taigi, mieli manoMUZIKOS skaitytojai ir muzikos mylėtojai, kadangi ši žinia – faktas kaip blynas, informuojame jus, kad tai koncertas, kurio praleisti tiesiog NEVALIA.

Įsirašykite į savo kalendorius: balandžio 30 dieną sostinės klube TAMSTA „Benny Sings“ pasirodymas.

Bilietus galite įsigyti muzikos klube „Tamsta“ darbo dienomis nuo 10:00 iki 19:00 ir III-VI nuo 19:00 iki 23:00.  Išankstinai bilietai po 30lt. Bilietai brangs!

Nežinančius manoMUZIKA informuoja, kad „Benny Sings“ – tai sceninis pseudonimas, po kuriuo slepiasi olandas Timas Van Berkestijnas. Per 12 muzikavimo metų Timas išleido 4 „Benny Sings“ studijinius albumus, prodiusavo galybę puikių Olandijos atlikėjų, sukūrė naują grupę „We‘ll Make It Right“ ir nuveikė dar visą šūsnį nesuskaičiuojamų darbų muzikos labui.  Savo kuriamą ir atliekamą muziką Timas apibūdina kaip „Blue Eyed Soul“.

Kadangi manoMUZIKOS kompanija jau ilgą laiką seka „Benny Sings“ kūrybą ir save gali vadinti tikrai rimtais šio atlikėjo gerbėjais, praėjusiais metais kalbinome šį tikrai labai mielą ir nuoširdų atlikėją. Visą interviu galite perskaityti ČIA.

Na, o mes, spausdami dešinę koncerto Lietuvoje organizatoriams, su nekantrumu pradedame laukti „Benny Sings“ pasirodymo Lietuvoje.

Nepamirškite, balandžio 30 dieną klube „Tamsta“.

Apačioje – keletas „Benny Sings“ dainų.

„Little Donna“

„Big Brown Eyes“

„Let Me In“

„Make A Rainbow“

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *