Goldroom – Fifteen (Ft. Chela)

Kažkada apie „Goldroom“ kalbėjome kaip apie veikėją, sukūrusį puikų remiksą „Penguin Prison“ dainai „Fair Warning“. Pristatėme ir dar kelias jo dainas, kurios tik pagrindė mūsų pirminį įspūdį apie tai, kad šis muzikantas turi didžiulį muzikinį potencialą.

Šiandien vėl atėjo metas apie šnektelti apie Joshą Leggą (būtent toks yra žmogaus, besislepiančio po „Goldroom“ pseudonimu, vardas ir pavardė), kuris nusprendė, kad grupės „NightWaves“ (kurioje jis grojo iki savo naujojo projekto atsiradimo) jam yra negana. Panašu, kad nusprendė teisingai…

Turbūt nesuklysime šiandieną pavadindami būtent „Goldroom” diena, mat atlikėjas pristato dar vieną naują (ir ko gero geriausią iki šiol) savo kūrinį, kuriam pagrindinę vokalo partiją įdainavo jauna dainininkė Chela.

Nuostabus darbas, telpantis į šiuolaikinės „proveržio titulo” vertos muzikos rėmus, kurioje stilingai sumaišyti aštuoniasdešimtųjų metų disko ir elektropop ritmai su „aukso amžių” išgyvenančia šiandienine chillwave muzika.

Tad kviečiame nors trumpam pabėgti nuo darbų ir rūpesčių, pasigarsinti savo imtuvus, užsimerkti ir panirti į stilingą vasarišką lyriką su „Goldroom” daina „Fifteen”

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *