Lapkričio pabaigoje Vilniuje – J. Viewz koncertas!

J.Viewz (nuotr. OR Photograpy)

manoMUZIKĄ šiandien pasiekė nuostabi žinia: lapkričio pabaigoje sostinėje įvyks vienintelis Baltijos šalyse J. Viewz koncertas!!!

Ne kartą savo portale pristatę grupės kūrybą(ir, ko gero, pirmieji Lietuvoje paminėję J. Viewz vardą), džiaugiamės galėdami pasidalinti šia puikia naujiena su savo skaitytojais. Jau netrukus melomanus pasieks daugiau informacijos apie renginį. Kol kas galime pasakyti tik tiek, jog prestižiniam „Grammy” apdovanojimui nominuoto J.Viewz pasirodymas sostinėje turėtų įvykti  lapkričio 24 dieną. Todėl mėgstantys gerą muziką vieną paskutinių šių metų rudens savaitgalį turėtų savo kalendoriuose pasižymėti labai ryškiai.

J. Viewz debiutinis albumas „Rivers And Homes“ buvo išleistas praėjusių metų rugsėjo pradžioje. Muzikos kritikų vertinimu Jonathano Dagano kūryba niekuo nenusileidžia panašią muziką grojantiems tokiems žanro korifėjams kaip „Toro Y Moi“, „Active Child“ ar „Neon Indian“. Savo muzikoje supynęs ne tik chillwaveelectro ir bedroom pop stilių muziką, J. Viewz siela Jonathanas Daganas interviu manoMUZIKAI sakė,  kad jo kūryboje galima išgirsti ir Philo Collinso, ir „INXS“, ir kitų panašaus kalibro atlikėjų įtakos.

Remiksavęs MobyNina Simone„Pink Floyd“ ir kitų puikiai pasauliui pažįstamų grupių kūrinius, Daganas prisipažino: „Šiuo metu mano tikrasis kūdikis yra J. Viewz. Viskas, ką aš darau, yra J. Viewz. Tai – mano dabartis ir, labai tikiuosi, ateitis. Tai mano – kūrėjo ir prodiuserio svajonė“.

Taigi, galime drąsiai skelbti lapkričio 24 dieną – 2012 metų MUZIKOS diena ir laukdami J. Viewz pasirodymo jau dabar pradedame plėšyti senstelėjusio šių metų kalendoriaus lapus.

Apačioje – šilta ir labai miela ausiai J. Viewz kūryba.

Paspaudę ČIA atrasite visą mūsų praėjusiais metais ruoštą interviu su atlikėju.

„Salty Air”

„Oh, Something’s Quiet”

„Come Back Down”

„Building A Home”

„Rivers And Homes”

„Waffles” (Gyvai)

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *