Atraskite Shuggie Otis – iš naujo išleisti rnb ir soul muzikos didvyrio šedevrai

Shuggie Otis – tai atlikėjas, be kurio šiuolaikinė muzika nebūtų tokia, kokia yra dabar: jo kūryba įkvėpė tokius vardus kaip Sly Stone ir Jimi Hendrix, tačiau apie Shuggie Otis kalbama mažai. Nepaisant to – už jį aiškiai kalba jo muzika.

Savo karjeros pradžioje įspūdingų didžiųjų įrašų kompanijų pasiūlymų atsisakęs kūrėjas nekaraliavo pasaulio arenose ir didžiosiose salėse, o jo vardas nebuvo linksniuojamas apdovanojant „geriausius” muzikos kūrėjus „prestižiniais” apdovanojimais… Bet vargu, ar šis žmogus to gailisi – mat jis to atsisakė tam, kad galėtų daryti tai, kas jam patinka – kurti. Jam nereikia, kad apie jį suktųsi pasaulis – jam reikia, kad jis pats suktųsi apie pasaulį ir taip semtųsi įkvėpimo.

Visa Shuggie Otis patirtis ir nuostabumas girdisi jo muzikoje.

Balandžio 16 dieną bus iš naujo išleisti įstabiausi jo kūriniai, kuriuos jau dabar galite perklausyti viršuje. „Inspiration Information / Wings of Love” besivadinantis dvigubas albumas, sudarytas iš legendinių jo kūrinių („Inspiration Information”) ir dar niekur neišleistų ekskliuzyvų („Wings Of Love”).

„Wings of Love” išgirsite paspaudę ČIA.

Perklausykite ir suprasite, kodėl Dievai semiasi įkvėpimo būtent iš Shuggie Otis.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *