PAPILDYTA : Skandinaviškos muzikos vėliavnešių „Efterklang“ stovykloje – pokyčiai.

„Efterklang“ (nuotr. Søren Solkær)

Nors vos vakar pranešemė apie danų grupės „Efterklang” išsiskirstymą atrodo, jog šiek tiek paskubėjome – kolektyvas savo žinute nenorėjo pranešti apie savo muzikinės karjeros pabaigą, bet veikiau naują etapą grupės gyvenime. Papildytas pranešimas:

„Daug žmonių neteisingai suprato mūsų vakarykštį pranešimą – mes neišsiskirstome. Mes sakome sudie „Efterklang” dabartinėje stadijoje ir pačiai įdėjai, kas yra ši grupė. Bet mūsų koncertas vasario 26 nėra mūsų laidotuvės. Dėkui už jūsų nuostabų atsaką – mes esame priblokšti ir sujaudinti”.

O štai ir grupės pranešimas, kuris mus privertė manyti, jog jie baigia savo veiklą:

„Vasario 26 dieną Danijoje, Sønderborg mieste, kur užaugome, sugrosime paskutinį savo koncertą.
Tai bus paskutinysis „Efterklang“, kokius Jūs pažįstate jūs ir mes, koncertas.  Nesame tikri, kas nutiks po to. Metas viską apmąstyti ir judėti toliau. Norime iš esmės pakeisti tai, kaip kūrėme, pasirodėme ir veikėme „Efterklang“ sudėtyje.

Ateikite atsisveikinti su mumis! Taip atšvęsime mūsų grupės, įrašų ir koncertų dešimtmetį pačiu netinkamiausiu būdu.

Paskutiniajame koncerte išgirsite visų 4 mūsų albumų žymiausias dainas bei beveik dešimt metų skaičiuojančius kūrinius, kurie niekada neišvydo dienos šviesos. Tai bus pirmasis ir paskutinysis šansas išgirsti šias dainas gyvai.“ – savo puslapyje paskelbė kolektyvas.

Primename, jog paskutinįjį kartą visi drauge būrėmės į „Efterklang“ vakarą praėjusį kovą, kai manoMUZIKA.lt portalas pristatė išskirtinę grupės filmo „Ghost Of Piramida“ premjerą.

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *