Laimėkite du dvigubus kvietimus į Beissoul & Einius albumo pristatymą

Beissoul & Einius

Jau kitą savaitę prekyboje pasirodys vienas laukiamiausių manoMUZIKOS albumų – debiutinis Lietuvos dueto „Beissoul & Einius” įrašas „Laikas Paikas”. Puiki elektro soul muzika ir analogų mūsų šalyje neturinti kūryba jau netrukus bus pasiekiama visiems kokybiškos muzikos gerbėjams Lietuvoje.

manoMUZIKOS trečiajame gimtadienyje gražų pasirodymą surengęs duetas vėl grįžta į menų fabriką „Loftas„. Šįkart „Beissoul & Einius” čia pristatys ilgai brandintą savo debiutinį albumą. Disko pristatymas sostinėje – jau šį šeštadienį (balandžio 5 d.) 21 valandą. Todėl jeigu netyčia nesate suplanavę šio vakaro (o jei ir esate – drąsiai planuokite iš naujo), mat vienas įdomiausių mūsų šalies kolektyvų surengs išskirtinį pasirodymą.

Bilietus į koncertą galėsite įsigyti prieš pat renginį „Lofte”. Tiesa, jų kaina – velniškai (tiesiog begėdiškai) maža – t.y. viso labo 15 litų.

Tačiau net ir šiame (begėdiškai mažos kainos) kontekste manoMUZIKA neapleidžia savo skaitytojų. Norime Jums padovanoti DU DVIGUBUS KVIETIMUS į „Beissoul & Einius” koncertą. Ir tai – dar toli gražu ne viskas. Šių dviejų laimėtojų laukia ne tik dvigubi kvietimai į koncertą, tačiau ir dar šis tas. Duetas, savo pasirodymo „Lofte” metu, abu laiminguosius pasikvies ant scenos, kartu nusifotografuos ir pirmiesiems (!!!) įteiks savo debiutinius albumus su asmeniniais palinkėjimas!

Žodžiu, Jūsų laukia puikus prizas – du dvigubi kvietimai, ko gero vienas įdomiausių lietuviškų šių metų albumų kompaktinio disko pavidalu ir, žinoma, išskirtinė nuotrauka su grupe.

Todėl siūlome Jums nieko nelaukti, truputėli pasukti galvas ir… ir parašyti, kodėl kvietimas į koncertą turėtų atitekti būtent Jums. Savo atsakymus galite įrašyti arba šio straipsnio komentaruose, arba komentaruose prie šio straipsnio įrašo mūsų paskyroje facebooke.

Laiko turite visai nemažai – iki ateinančio penktadienio (balandžio 4 dienos) popietės. Burtų keliu išaiškinę laimėtojus su jais susisieksime asmeniškai!

Linkime sėkmės ir sakome atvirai: susitiksime „Lofte” jau šį šeštadenį!

9 Komentarai apie “Laimėkite du dvigubus kvietimus į Beissoul & Einius albumo pristatymą

  1. Edvardas says:

    Noriu laimėti šį kvietimą dėl vienos priežasties: tiek mano, tiek mano antrosios pusės galva susisukusi nuo vestuvių organizavimo, tad norisi galvą pravėdinti būtent pagal Beissoul ir Einiaus ritmą!

  2. Paulius says:

    Pamenu, kai pirmą kartą išgirdau kūrinį „Laikas paikas”. „Nieko sau” pagalvojau. Tuo metu stovėjau kamštyje pakeliui į darbą, klausiausi LRT Opus. Tokia muzika ideliai tiko ūkanotam ankstyvam rytui. Įsivaizduok rūką. Dabar tą rūką nuspalvink įvairiomis pastelinėmis spalvomis. Gražu? Gražu. Vaivorykštė kybanti ore. Tai va – rytas buvo rūkas, o „Laikas paikas” – spalvos.

    Idealu būtų, jei Beissoul & Einius albumą pristatinėtų po atviru dangumi pievoje, vasarą 5-6 valandą ryto, kai ant žemės rasa, o ore rūkas. Turėtų būti tobulas rytas.

    Į grupės albumo pristatymą norėčiau, nes norėčiau patirti tą tobulą rytą. Ar Beissoul & Einius sugebės jį sukurti Lofte velyvą šeštadienio vakarą? Galbūt – laikas paikas parodys.

  3. Violeta says:

    Būtent aš su drauge ;D turėčiau laimėti bilietus, nes už paskutinius pinigus atvažiuočiau iki Vilniaus, o jeigu nepavyktų to padaryti, tuomet bilietai atitektų draugei, kuri už mane su random nepažįstamuose pasidžiaugtų jūsų autentiškais judesiais, ritmu, kūryba ir tiesiog jūsų savotiškumu. Ir dar vienas plakatas laukia Einiaus autografo 🙂 Peace

  4. Gintarė says:

    Because I want to save another day..

  5. Tomas says:

    Tiesiog noreciau paklausyti kokybiskos muzikos.

  6. mIGLĖ says:

    Norėčiau laimėti vien tam, kad padovanočiau draugams! Norisi, kad kuo daugiau žmonių išgirstų jus, o tada papasakotų kitiems ir tie kiti dar kitiems ir taip prasidėtų grandininė reakcija!

  7. Justė says:

    Aš esu Artūro fanė,
    Bet kažko tuščia kišenė..
    Tad norėčiau nugalėti,
    Ašaras iš laimės lieti.
    Pasirinkite mane
    ir kvietimas bus delne 😉

  8. Ridas says:

    Sveiki, Beissoul & Einius yra pati geriausia atlikėju grupė kuria kada nors klausiausi ištisai, ryte atsikėlus pradėjus ruoštis kažkur išvykti visada pasileidžiu jų dainas, o ypač naująją dainą „SuMMeRRain” ji tiesiog mane taip pabudina naujai dienai, ją paklausius atsiranda geros nuotaikos visai dienai, vakare prieš miega nepamirštant apie juos vėl įsijungiu jų dainas, ir kartu su jais skęstu į sapnų pasaulį! 🙂

  9. Julija says:

    Kaip visada per greit sukuosi laiko verpetuos ir ko gero jau sekundės, o ne minutės liko iki penktadienio popietės pabaigos, tačiau viliuosi, kad spėsiu išsakyti kodėl pakvietimų reikia būtent man. Laikas paikas. Ir tai ne tik žodžių junginys, muzikos kūrinių rinktinei suteiktas pavadinimas,- šituose žodžiuose aš randu tai, kas ,rodos, skirta būtent man. Nemoku paaiškinti net mokslo dėsniais remdamasi kokiu būdu man B&E muzika yra daugiau nei jausmas, aukščiau nei dangus bet kartu taip artima ir sava kaip mylimo žmogaus šypsena. Klausydama šių dviejų žmonių kūrybos aš neriu ne tik ,,gilyn į jūrą, į jūros dugną” bet nugrimztu ir į savo mintis, tarsi pažadinu kažką glūdintį manyje, kas skatina džiaugtis gyvenimu ir tiesiog mėgautis akimirka. Galbūt tai tik sutapimas, o gal tikrų tikriausia lemtis, bet dauguma mano geriausių gyvenimo akimirkų, maloniausių prisiminimų yra susiję būtent su šių autorių kūryba, todėl norisi būti kuo arčiau to, kas teikia džiugesį. Tiesa, ne patys bilietai (jie jau seniai laikomi po pagalve ir laukia didžiosios išvykos šeštadienį), bet ta galimybė tiesiogiai padėkoti savo favoritams už tai, ką jie duoda man tiesiog kurdami savo muziką, ir šansas gauti albumą anksčiau, mane paskatino ir šįkart apgauti tą paikąjį laiką, pavogti dalelę jo iš įprastinio savo gyvenimo tam, kad išsakyčiau mintis, kurios ima suktis galvoje vos išgirdus pirmąsias B&E dainų natas…

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *