Penkios EVERLAST dainos

everlast_live

Everlast

Jau rytoj, Lapkričio 11-ą dieną, Vilniuje, menų fabrike „Loftas” koncertuos puikiai hip-hop’o scenoje žinomas ir pagarbą užsitarnavęs vardas – kolektyvo „House of Pain” lyderis Everlast. Koncertą organizuoja muzikos ir pramogų festivalio “Galapagai” komanda, o renginį apšildys lietuvių repo improvizacijos meistrai „jama&W“.

Visi šimtus kartų girdėjome „House of Pain” hitą „Jump Around„, ir Everlast’o solinius perliukus „What It’s Like” bei „Put Your Lights On„. Šios dainos lydės atlikėją visą likusį jo gyvenimą, bet Everlast karjera turtinga ir kitais, nemažiau originaliais kūriniais.

 

Pristatome Jums net penkias kiek mažiau žinomas Everlast dainas, kurias tikimės išgirsti šio antradienio naktį akustinio koncerto metu.

 

ENDS (iš „Whitey Ford Sings The Blues”)

https://www.youtube.com/watch?v=A1BSVjGu27A

 

„Ends” – tai ramus, bet gana grėsmingas kūrinys, pasakojantis apie tai, kaip žemai žmonės gali smukti bandydami žūt-būt sudurti galą su galu.

 

 

STONE IN MY HAND (iš „Love, War, & The Ghost of Whitey Ford”)

 

Maištingajame kūrinyje „Stone In My Hand” Everlast, riaumodamas tarsi pats Johnny Cash’as, kviečia nepalūžti ir nepasiduoti, net jei vienintelis turimas ginklas tėra tik akmuo delne.

 

 

WHITE TRASH BEAUTIFUL (iš „White Trash Beautiful”)

 

Socialioje ir liūdnoje dainoje „White Trash Beautiful” Everlast apdainuoja per anksti ištekėjusios ir besilaukiančios merginos ilgesį savo neturtingam vyrui – ilgų distancijų sunkvežimio vairuotojui. Tokia skaudi yra daugelio vidurio Amerikoje, priekabų parkuose gyvenančių žmonių be perspektyvos kasdienybė.

 

 

BLACK JESUS (iš „Eat at Whitey’s”)

 

Kiekvienai hip-hop’o legendai privaloma tokia daina, kaip „Black Jesus”. Čia Everlast apdainuoja savo kelius ir klystkelius, pakilimus ir nuosmukius. Paprastas ir nuoširdus kūrinys.

 

 

LET IT GO (iš „Love, War, & The Ghost of Whitey Ford”)

https://www.youtube.com/watch?v=guiT5qxUPuo

 

O jis, pasirodo, gali būti ne tik grėsmingas ir socialus, bet dar ir saldus bei romantiškas!

 

 

Plačiau sužinoti apie Everlast karjerą ir artėjantį akustinį koncertą „Lofte” galite ČIA.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *