„Red Bull Music Academy“ informacinę sesiją vainikuos Dorian Concept Trio koncertas

Į vasario 20 dieną Vilniuje, Rašytojų sąjungoje, vyksiančią „Red Bull Music Academy“ informacinę sesiją atvyksta šios uniklios tarptautinės muzikinės iniciatyvos absolventas, austras Dorian Concept su grupe. Jis ne tik dalinsis savo dalyvavimo patirtimi su potencialiais RBMA dalyviais iš Lietuvos, bet ir vakare koncertuos naktiniame klupe „Opium“.

Būtent 2007 metų RBMA tapo austro tramplinu į elektroninės muzikos olimpą, kai Toronte vykusios akademijos metu jį pastebėjo britų radijo laidų vedėjai ir jo muzika pasidalino su plačiąja visuomene.

Niekada vietoje nestovintis ir naujų muzikinių idėjų nestingantis Dorian Concept praėjusiais metais išleido naują albumą „Joined Ends“. Būtent šio albumo muziką ir bei dar daugiau galima tikėtis išgirsti Dorian Concept pasirodymo Vilniuje metu.

Dorian Concept koncerto naktiniame klube „Opium“ metu kartu su juo scenoje pasirodys ir džiazo būgnininkas bei prodiuseris Cid Rim bei muzikos kūrėjas Clonious.

Taip pat specialioje naktinėje „Red Bull Music Academy“ programoje – du gyvi lietuvių pasirodymai. Tai – jaunoji elektroninės muzikos viltis NAPO ir unikalų beatbox tradicijomis paremtą, dub ir techno įkvėptą skambesį kuriantis GON. Vakaro nuotaiką palaikys ir seni Dorian Concept gerbėjai, „Mondayjazz“ atstovai Justas Fresh ir Tadas Quazar.

Beje, registracija į RBMA akademiją jau prasidėjo. Visi norintys išbandyti laimę tapti bene geidžiamiausio pasaulyje muzikinio universiteto absolventais gali registruotis čia: rbma.com/apply2015

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *