Paskutinį balandžio savaitgalį Vilniuje – naujas elektroninės muzikos festivalis

AlfaVilnius

Festivalis AlfaVilnius

Balandžio 27-29 dienomis sostinėje organizuojamas naujas elektroninės muziks festivalis „Alfavilnius”. Tris paras vyksiančiame renginyje vilniečiai ir miesto svečiai galės išgirsti tiek mažiau girdėtų, tiek ir jau seniai puikiai pažįstamų atlikėjų iš viso pasaulio.

Jau patvirtinta, kad balandžio 27-29 d. festivalyje pasirodys būsimą savo albumą gyvai pristatysiantys izraeliečiai „Red Axes“. Paskutinį balandžio savaitgalį čia savo pasirodymą surengs daugelį metų į Lietuvą viliotas vokiečių didžėjus Robag Wruhme bei stereotipus apie šokių muzikos kilmę, ištakas bei galimybes sudaužę prancūzai „Acid Arab“. Tikslesnė festivalio programa bei pagrindinis„Alfavilniaus“ akcentas bus paskelbti netrukus.

Festivalio vieta – aštuntąjį sezoną Islandijos gatvėje veikiantis klubas „Opium“.

„Sėkmingai išbandę savo jėgas tokiuose renginiuose, kaip „Ant bangos“ Nidoje bei „Opium Motel“ sostinės senamiestyje, nutarėme, kad reikia naujų iššūkių”, – organizatorių pranešime spaudai cituojamas klubo „Opium“ programos vadovas ir vienos jo serijų „Silence Night“ organizatorius Vidmantas Čepkauskas.

Daugiau informacijos apie renginį manoMUZIKOJE – jau netrukus.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *