Tropics

„Tropics” – tai Chris Ward projektas iš Didžiosios Britanijos. Savo muzikoje derinantis svajingus indie elektronikos garsus, pianino, gitaros improvizacijas ir puikų balsą atlikėjas sukuria tokius kūrinius kaip „Blame”, kurie pagauna nuo pirmos minutės ir nepaleidžia.

ManoMUZIKOJE „Tropics” buvo paminėtas keletą kartų, tačiau norime atkreipti didesnį dėmesį į šį dėmesio vertą atlikėją. Savo kūrybą pradėjęs 2010 metais su debiutiniu EP „Soft Vision” Chris Ward jau yra išleidęs du diskus.

Debiutinis 2011 metais pasirodęs albumas „Parodia Flare” buvo gerai įvertintas kritikų ir atvėrė atlikėjui bendradarbiavimo kelius su tokiomis grupėmis, kaip „Bear ir Heaven” ar „Little Dragon”.

Po debiutinio albumo pasirodymo „Tropics” išleido keletą singlų, persikraustė į Londoną ir pradėjo dirbti kartu su grupe, kad geriau atskleistų savo naująją kūrybą.

Platesnės informacijos apie save šis paslaptingasis atlikėjas nepateikia. Šiais metais vasario 13 d. pasirodė naujas Chris Ward įrašas „Rapture”, kuris turėtų pritraukti dar didesnį „Tropics” gerbėjų ratą.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *