Vaults

Tokių atlikėjų, kaip „Faithless”, „FKA Twigs” ar „Disclosure” globėjai, muzikos agentūra „Coda” savo rankose turi dar vieną netikėtai sužibėjusią naujieną, kuri staigiai kyla populiarumo laiptais. Tai paslapties skraiste apsigaubusi, apie save viešojoje erdvėje nepateikianti informacijos, aukščiausių įvertinimų sulaukusi grupė „Vaults”.

Nors pirmuosius savo kūrinius šis trio pristatė dar 2014 metais, tačiau tikroji šlovė aplankė šiek tiek vėliau. Savo kūriniu „One Last Night” papildę garsiojo filmo „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ garso takelį ir sulaukę 18 milijonų perklausų „Spotify” „Vaults” staigiai šovė į populiarumo viršūnę ir atsirado šalia tokių vardų, kaip Beyonce, „The Weeknd” ar Sia.

Londone kuriantys „Vaults” savo skambesiu giminiuojami su „Florence and the Machine”, o „Sunday Times“ šį kolektyvą palygino su „London Grammar“ ir „Jam and Lewis“ mišiniu.

Electro-pop stiliaus muziką atliekantys „Vaults” savo karjerą pradėjo apšildydami tokias žvaigždes, kaip Paolo Nutini ir jau minėtuosius „London Grammar”, o praėjusiais metais grupė surengė savo solinį turą Didžiojoje Britanijoje.

Išgirsti šią grupę, kol ji dar nėra graibstoma didžiausių arenų ir muzikos festivalių kviečia menų fabrikas „Loftas” jau šį šeštadienį (lapkričio 14 d.). Bilietus įsigyti galite ČIA.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *