Lietuvoje koncertuos Airijos lyrikas Damien Rice

Damien-Rice

Damien Rice

Airijos lyrikas ir sentimentalusis gitaros dainius Damien Rice atvyksta į Lietuvą! Hitų „The Blower’s Daughter”, „Delicate” ir „Cold Water” atlikėjas liepos 4 dieną savo koncertą surengs išskirtinėje vietoje – Vilniaus botanikos sode.

42 metų Damien Rice savo muzikinę karjerą dar 1990 metais pradėjo grupėje „Juniper”. Nuo 2001- ųjų muzikantas nusprendė kurti vienas ir jau po metų išleido savo debiutinį albumą „O”. Diskas pasiekė perkamiausią Didžiosios Britanijos albumų sąrašo 10-tuką ir buvo itin mylimas lyrikų gretose. Šį albumą D. Rice dedikavo savo mirusiam draugui Micui Christopheriui. Plokštelėje galima rasti ir dainą „The Blower’s Daughter”, padėjusią pamatus atlikėjo sėkmei ir populiarumui visame pasaulyje.

Praėjus 4 metams po debiutinio albumo pasirodymo, muzikos parduotuves pasiekė antrasis muzikanto įrašas „6”. Trečiojo disko Damien Rice’o gerbėjai turėjo laukti net 8 metus. 2014-ųjų paskutinę spalio dieną airis pristatė savo įrašą „My Favourite Faded Fantasy”. Šis diskas pateko į daugelio muzikos tinklalapių ir tinklaraščių geriausių metų albumų sąrašus.

Ką gi, romantikų, lyrikų ir svajoklių svajonės pildosi: Damien Rice atvyksta į Lietuvą. Liepos 4 dieną jis koncertuos Vilniaus Botanikos sode. Bilietus jau nuo balandžio 22 dienos galėsite įsigyti „Bilietų Pasaulyje”.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *