MANOATRADIMAS: Music InWallved

Kartais muzikinio atradimo nereikia toli ieškoti ir jis būna visai šalia. Taip nutiko ir šį kartą. Vaikščiojant po skambantį Vilnių siautėjant „Gatvės muzikos dienai” ausis sukluso prie Vilniaus ir Islandijos gatvių sankirtos. Buvo sunku patikėti, kad tokios muzikos atstovus turime Lietuvoje.

Tiems, kam patinka instrumentinė muzika ir tokie atlikėjai, kaip „Explosions In The Sky”, „Caspian”, ar „Mogwai” dabar turėtų suklusti ir įsiklausyti. Pristatome lietuviško post-roko grupę „Music InWallved”.

Kaip teigia patys „Music InWallved” nariai, grupei susikūrus jie išbandė save įvairiuose stiliuose. Kolektyve žmonės keitėsi, vokalas atsirado ir dingo, bet post-roko jie nesimokino ir nesiekė groti, tiesiog muzikuodami suprato, kad groja ne ką kitą, o šio stiliaus muziką.

Grupė 2014 metais pristatė savo debiutinį abumą „Orange Album”. Šiame septynių dainų rinkinyje rasite visko – ir lėtesnių melodijų ir trankaus skambesio. Tai muzika, kuri nuskraidina ir nuneša mintis.

Atrodo, kad viskas, ko imasi grupės vaikinai yra pažymėta kokybės ženklu. Gal todėl nuo 2006 metų gyvuojanti grupė gali pasigirti tik vienu albumu. Tačiau ne kiekybėje esmė.

Linkime „Music InWallved” kuo didžiausios sėkmės ir nekantraudami laukiame naujų pasirodymų ir muzikinių naujienų.

921439_809877919124453_3098500203603938425_o

Music InWallved

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *