Koncerto JAV metu „King Krule” atliko naują dainą ir užsiminė apie naują albumą

King Krule” – tai pavadinimas, kurį išgirdus pradeda varvėti muzikinės seilės. Ir taip yra ne šiaip sau: šis britų punk jazz muzikos kolektyvas yra išleidęs itin gerą pilną studijinį albumą, bet tik vieną vienintelį. Tai įvyko dar 2013 metais, kai pasirodė jų debiutinis įrašas „6 Feet Beneath the Moon”. Išleidęs albumą Archy Marshallo kolektyvas dar kažkiek pakoncertavo, bet labai greitai viskas sustojo ir nuo to laiko „King Krule” fronte karaliauja kapų tyla.

Tiesa, praėjusiais metais netikėtai pasirodė knyga-albumas „A New Place 2 Drown”, kuriuos sukūrė Archy Marshall su savo broliu, bet, deja, nei pavadinime esantis skaičius du, nei patys atlikėjai šio leidinio nevadino „antruoju albumu”.

Apskritai nuo pirmojo „King Krule” albumo pasirodymo grupės lyderis Archy Marshall nenuobodžiavo, nes reguliariai dalinosi nauja elektronine ir hip hop kūryba naudodamas savo pseudonimus „DJ JD Sports”, „Edgar The Beatmaker”, „Edgar The Breathtaker”, „The Return Of Pimp Shrimp”. Ir nors beveik prie kiekvieno iš šių projektų buvo minimas „King Krule” vardas, tą darė ne Archy Marshall, o veikiau apie jį rašantys muzikos žurnalistai.

Panašu, kad šį kartą žinia apie „King Krule” sugrįžimą yra tikresnė nei buvo iki šiol. Koncerto Kalifornijoje metu „King Krule” prasitarė, jog grupė jau įrašinėja naują albumą ir ta proga sugrojo visiškai naują kūrinį. Pakalusius jo viskas tampa akivaizdu – „King Krule” sugrįžta.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *