Kelių metų tyla nutraukta: Arctic Monkeys vėl susibūrė naujam albumui

2013-arctic-monkeys-am-years-hd-wallpaper

Prėjus trejiems metams, kai populiarioji britų alternatyvaus roko grupė „Arctic Monkeys“ išleido paskutinį – penktąjį studijinį albumą „AM”, gerbėjai vėl turi priežastį pradėti džiūgauti – grupė paskelbė, kad šiuo metu jie vėl susibūrė naujojo grupės albumo proga.

Tai paaiškėjo, kai „BBC“ žurnalistas Shamir Masri savo „Twitter“ paskyroje paskelbė, jog interviu metu jam tai patvirtino pats grupės lyderis Alexas Turneris.

O abejonių, kad kažkas vyksta, gerbėjams buvo įvairių. Paskutiniu metu grupės nariai buvo pastebėti savo gimtojo Šefildo restoranuose, parduotuvėse, baruose, o gerbėjai nepraleisdavo šanso su jais nusifotografuoti. Internetas tapo kone užlietas grupės nuotraukomis

Tačiau „Arctic Monkeys“ pertraukos metu, kai kurie grupės nariai nesėdėjo rankų sudėję – grupės būgnininkas Matt Helders grojo su Iggy Pop šio „Post Pop Depression“ turo ir albumo įrašinėjimo metu, o grupės siela Alexas Turneris su savo senu draugu Miles Kane grįžo prie projekto „The Last Shadow Puppets“, išleido albumą „Everything You’ve Come To Expect” ir vasarą šturmavo daugelį muzikos festivalių.

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *