manoATRADIMAS: Junior a

Dažniausiai manoATRADIMO kategorijoje slepiasi užsienio atlikėjai, kurie, manoMUZIKOS nuomone, yra įdomūs, skambūs ir, kas svarbiausia, nepelnytai (dar) neatrasti. Tačiau kai tik turime progą – visada mėgaujamės galimybe atrasti atlikėją ar kolektyvą iš mūsų šalies.

Todėl esame velniškai laimingi, kad šįkart turime tokią progą.

Susipažinkite su Junior a – vardu, apie kurį neilgai trukus turėtų sužinoti gerokai daugiau nei tik Lietuva.  Socialiniuose tinkluose jo muzika jau sklisdama įgauna pagreitį, puikų interviu su jais publikavo Ore.lt, todėl šįkart mes nesikartosime. Apie junior a taip pat prieš kelias dienas rašė ir mūsų itin mylimas tinklaraštis disconaivete. Vis dažniau jį atranda ir kiti užsienio tinklaraščiai.

juniora

Junior a

Kai klausomės Junior a, prieš akis išnyra Jamie XX (grupės „The XX” smegenys ir siela). Kodėl? Suprasite išgirdę pirmuosius muzikanto kūrybos vaisius. Tačiau visais atvejais tai kausto dėmesį ir priverčia norėti daugiau. Atlikėjo kūryba – vienas didžiausių ir smagiausių lietuviškų atradimų. Skamba velniškai gerai, novatoriškai ir labai kokybiškai. Rekomenduojame (su trimis šauktukais) ir sakome, kad šį jauną vilnietį išgirsti yra BŪTINA.

Beje, manoMUZIKOS pašto dėžutėje radome štai tokį jo laišką

„Labas rytas, aš esu junior a. Kad negaišinčiau jūsų laiko pirmiausia duodu muziką, – tada – jei idomu, – skaitykite toliau.

Aplinkui visi dalina patarimus (“palauk kol patys ras, patys parašys” – all that) bet aš vis mąstau apie tai, kad “pirmas sveikinasi tas, kas mandagesnis” 🙂 o kadangi jūs, ko gero, nežinote apie mano egzistenciją, pamaniau, kad prisistatysiu.
Nevarginsiu biografinėmis detalėmis, nes šiuo metu tai visiškai nesvarbu. Noriu, kad žmonės sužinotų apie dainas, apie meną, apie viziją.

Tiesiog bandau pasiekti kuo daugiau žmonių – for all the right reasons.”

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *