Lietuvoje koncertuos Future Islands

Future Islands

Future Islands

Ir tai yra kone geriausia žinia, kurios tik galime tikėtis šią savaitę. Į Lietuvą atvyksta „Future Islands„!  Tai paaiškėjo šiandien, kuomet grupė dėk didelio susidomėjimo buvo priversta papildyti savo koncertinį grafiką senajame žemyne.

Kolektyvas, kurį išgarsino daina „Seasons (Waiting On You)”, spalio 26 dieną koncertuos sostinės Compensa koncertų salėje. Bilietų į grupės pasirodymą galėsite įsigyti jau nuo šio penktadienio.

„Future Islands” susikūrė 2006 metais, tačiau didžiausios sėkmės ir pasaulinio pripažinimo susilaukė viso labo po 8 metų – t.y. 2014-aisiais. Grupė sukirto rankomis su tokius kolektyvus kaip „Bon Iver„, „Daughter” ir „The National” globojančiu leiblu „4AD„, kuris ir išleido jų ketvirtąjį studijinį įrašą „Singles”. Minėtame albume galima rasti ir kol kas žymiausią kolektyvo dainą „Seasons (Waiting On You)”.

Į Lietuvą amerikiečiai atvyksta pristatyti balandžio 7 dieną pasirodysiančio savo naujo albumo „The Far Field”. Plokštelę pristatančią dainą „Ran” jau ne kartą itin palankiai įvertino tiek grupės gerbėjai, tiek ir muzikos kritikai.

Taigi, pasižymime savo muzikos kalendoriuose spalio 26 dieną ir jau dabar pradedame laukti rudens!

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *