Lietuvoje koncertuos legendinis Pink Floyd narys Roger Waters

roger waters

Roger Waters

Tie, kurių svajonės pamatyti grupę „Pink Floyd” dužo kaip Titanikas į aisbergą, dabar gali kiek lengviau atsikvėpti: Lietuvoje koncertuos Rogeris Watersas. Legendinis pinkų narys mūsų šalyje ne tik pristatys savo naujausią albumą, bet ir atliks kūrinius iš kultinės savo grupės įrašų, tokių kaip „The Dark Side Of The Moon”, „Animals”, „The Wall” ir „Wish You Were Here”.

Kad R. Watersas užsuks į Lietuvą paaiškėjo vakar, kuomet muzikantas išplatino trumpą pranešimą spaudai tiek savo internetinėje svetainėje, tiek ir paskyrose socialinėse tinkluose. Pranešime minimos vietos Europoje, kurios legendinis pinkas surengs savo koncertus. Vietų sąraše – ir Lietuvos vardas. 

Šiemet ši kultinė muzikos figūra išleido naują albumą „Is This the Life We Really Want?“. Tai pirmas studijinis Waterso darbas per pastaruosius 25 metus bei pirmas solinis įrašas, išleidžiamas praėjus 12 metų nuo eksperimentinės „operinės” plokštelės „Ça Ira“ pasirodymo.

Rogeris Watersas – itin įdomi ir daug veidų turinti spalvinga asmenybė, kuri nevengia išreikšti savo požiūrio į visuomenėje vykstančius politinius, socialinius ar ekonominius procesus. Todėl nieko jau seniai nebestebina, kai Pinkų lyderis kategoriškai pasisako JAV Prezidento rinkimų klausimais ar drastiškai tėkšteli pareiškimą apie konfliktus artimuosiuose rytuose.

Lietuvoje, o kartu ir senajame žemyne R. Watersas koncertuos po fantastiško turo JAV, kur jis surengė 63 koncertus. Į juos buvo parduoti visi bilietai, o apie turą reportažus ir filmus suko didžiausios pasaulio televizijos.

Daugiau informacijos apie artėjantį koncertą mūsų šalyje, tikėkimės, sulauksime jau netrukus.

Apačioje – kelios akimirkos iš Rogerio Waterso koncertų.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *