Liam Gallagher: dėl Oasis išsiskyrimo kalta Noelio žmona

Liam-Noel-Gallagher

Liamas ir Noelis Gallagheriai

Daugiau kaip aštuonerius metus nebeegzistuojanti Jungtinės Karalystės super grupė „Oasis” iki šiol sutraukia žiniasklaidos dėmesį, o kiekvienas pakalbėjimas apie brolių Noelio ir Liamo Gallagherių išsiskyrimą greitai tampa pirmų britų žiniasklaidos puslapių vertomis istorijomis.

Kad tai yra tiesa, įrodo ir praėjusios savaitės pabaigoje Liamo Gallagherio oficialioje twitterio paskyroje parašytos žinutės (apačioje), kurios akimirksniu apskriejo Anglijos muzikinius portalus .

Pastaruoju metu vis aršiau savo skalbinius viešai skalbiantys broliai ir vėl įpylė žibalo į ugnį. Liamas buvo daugiau nei konkretus: kelios twitterio žinutės, kurių pagrindinis leitmotyvas – daugiau nei aiškus: „Ji (Noelio žmona) kalta dėl to, kad Oasis nebėra”.

„Ketinome išvykti į turą Amerikoje, tačiau ji pavogė Noelio pasą, o vėliau kišo jam į galvas visokias nesamonęs, kol galiausiai Noelis atėjo verkdamas prie mano durų”, – rašė Liamas.

Kol kas oficialios Noelio reakcijos į brolio žinutes viešojoje erdvėje dar nesulaukėme, tačiau akivaizdu, kad šeimyninis kivirčas tęsiasi ir toliau. Ir nors tokie brolių vaidai nutolina milijonų žmonių trokštamo „Oasis” atsikūrimo galimybes, bent jau žiniasklaida tikrai turi progų džiaugtis – panašu, kad rašyti dar tikrai bus apie ką.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *