Vasaros koncertų sąrašą papildo „Unknown Mortal Orchestra“

unknown mortal orchestraGeros muzikos mylėtojų garbinama koncertų  agentūra „8 Days A Week“ dar kartą įrodo, kad Vilniuje yra ką veikti ir yra ko klausyti. Šios vasaros koncertų sąrašas pasipildė dar vienu puikiu renginiu, nes į Lietuvą atvyksta psichodelinio roko grupė iš Naujosios Zelandijos, „Unknown Mortal Orchestra“.

Koncertas įvyks rugpjūčio 14 dieną, Vilniaus universiteto botanikos sode, Kairėnuose.

Per 8 egzistavimo metus „Unknown Mortal Orchestra“ išleido 4 albumus, iš karto pelnydami kritikų ir klausytojų simpatijas. Trys pirmieji grupės albumai buvo puikiai įvertinti Naujosios Zelandijos muzikiniuose apdovanojimuose – debiutinis jų diskas, pavadintas tiesiog  „Unknown Mortal Orchestra“ laimėjo Taite prizą, antrasis, „II“, ir trečiasis, „Multi-Love“ tapo Metų alternatyviosios muzikos albumais Naujojoje Zelandijoje.

Paskutinis jų diskas, „Sex & Food“ buvo išleistas šiemet – kaip teigė grupės lyderis Ruban Nielson, šis albumas yra ambicingiausias, tačiau ir mažiausiai komercinis iš jų darbų. Nepaisant to, grupės eksperimentai yra netgi labai klausomi ir mylimi – nekantraujame juos išgirsti ir Vilniuje.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *