manoATRADIMAS: ORI

Po mėnesio pertraukos grįžtame su nauju manoMUZIKOS atradimu. Šį kartą mūsų akiratyje Ori Alboher, muzikos pasaulyje žinomas, kaip „ORI” . Tai multiinstrumentalistas, dainų atlikėjas ir kūrėjas iš Izraelio, savo muziką pristatantis dar nuo 2012 metų.

Įkvėptas „R&B”, „Soul”, „Ambient” muzikos stilių „ORI” įsimintinu balsu, keisdamas vokalus ir ritmus sukuria melodingas ir ritmingas melodijas, kurios įtraukia klausytoją ir nuneša į nepažintus tolius ir gelmes. „ORI” kuriamos muzikos stilius apibūdinamas, kaip „Heartcore”.

Šio atlikėjo debiutinis solinis albumas „Unwind” pasirodė 2012 metais, po grupės „Folo” iširimo. Ši grupė jau turėjo susiformavusi savo klausytojų ratą ir sulaukė puikių atsiliepimų Jeruzalės underground muzikos scenoje.

2016 m. „Unwind” buvo pristatytas platesniu mastu ir tai lėmė, kad „ORI” gerbėjų ratas išaugo ir pasiekė dar daugiau ausų ir širdžių.

2017 metų pabaigoje „ORI” išleido savo antrąjį albumą pavadinimu „1986” ir su šiuo albumu vykdo koncertinius turus po įvairias šalis. Šio albumo singlai „Black Book” ir „On The Floor” buvo panaudoti filmų garso takeliuose ir tai lėmė dar didesnį jų populiarumą.

Po penkerių metų praleistų Berlyne šiuo metu „ORI” gyvena Jeruzalėje iš kurios reguliariai keliauja po įvairias Europos ir Izraelio vietas, kad galėtų dar labiau paskleisti savo kuriamą muziką ir užkariauti dar daugiau širdžių.

Birželio 28 d. šis atlikėjas surengė savo koncertą menų fabrike „LOFTAS” tačiau labai gali būti, kad dėl dar ne tokio didelio „ORI” populiarumo šį koncertą galėjote praleisti. Labai tikimės, kad šiam atlikėjui čia patiko ir jis netrukus vėl surengs savo pasirodymą mūsų šalyje.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *