Kalėdiniame filme „Last Christmas” – serialo Game Of Thrones žvaigždė ir dar niekada neskambėjusi G. Michaelo muzika

George Michael

G. Michael

Per šių metų kalėdas sueis 2 metai nuo akimirkos, kai pasaulis neteko legendinio altikėjo George’o Michaelo. Ir nors vis dar sunku patikėti, kad jo kūryba jau niekada nebeskambės gyvai, atlikėjo muzikinis palikimas yra toks solidus ir didelis, kad muzikos mylėtojų širdyse bei radijo imtuvuose jis išliks amžiams.

Kad tai tiesa įrodo ir savaitgalį paskelbta žinia apie naujo filmo „Last Christmas” pasirodymą. Kino juosta, kuri vadinsis taip pat kaip ir legendinė kalėdinis G. Michaelo grupės „Wham!” dar 1984 m. įrašta daina, kino teatruose pasirodyas kitų metų lapkričio viduryje. Romantiniame filme, kurį režisuos Paulas Feigas pagrindinius vaidmenis atliks „Sostų karų” žvaigždė Emilia Clarke (serialie vaidinanti Daenerys Targaryen) ir  Henry Goldingas.

Žinia apie kino filmą nėra vienintelė gera naujiena atlikėjo gerbėjams. Juostoje „Last Christmas” bus galima išgirsti ne tik žymiausias per muzikanto karjerą sukurtas dainas, bet ir dar niekada niekur negirdėtus ir nepublikuotus G. Michaelo kūrinius.

manoMUZIKA primena, kad 35 metus muzikai skyręs G. Michaelas išleido 5 studijinius, vieną gyvą ir du rinktinius albumus. Dar 4 plokšteles jis pridėjo su grupe „Wham!”.

Atlikėjas išleido vieną populiariausių visų laikų kalėdinę dainą „Last Christmas”. Dar 1984 m. sukurtas kūrinys pasiekė didžiausių pasaulio muzikos rinkų topus. Iki šiol kiekvienais metais perleidžiamas kalėdinis singlas kasmet pasiekia Didžiosios Britanijos perkamiausių dainų keturiasdešimtuką.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *