„Foo Fighters” lyderio filme apie muzikines keliones – „Metallica”, „Red Hot Chili Peppers”, „Aerosmith”, „U2” nariai

„Foo Fighters” siela Dave’as Grohlas režisavo naują filmą apie muziką ir keliones kelioniniais autobusiukais, pavadintą „What Drives Us”. Juostoje, kurią koprodiusavo ir likę grupęs nariai bus galima pamatyti interviu su tokiais atlikėjais kaip St. Vincent, Slashu iš „Guns’N’Roses”, The Edge iš „U2”, Flea iš „Red Hot Chili Peppers”, „Aerosmith” lyderiu Stevenu Tyleriu, „Metallica” nariu Larsu Ulrichu ir daugeliu kitų.

Filmas dienos šviesą turėtų išvysti balandžio 30 dieną. Šiandien D. Grohlas pasidalino ir pirmuoju juostos anonsu (žr. viršuje).

„What Drives Us“ bus išleista „Coda“ kolekcijoje. Jį bus galima pamatyti „Amazon Prime Video“ platformoje.

„Šis filmas yra mano meilės laiškas kiekvienam muzikantui, kuris kada nors su savo draugais įšoko į seną furgoną ir palikęs viską už nugaros nusprendė leistis į muzikinę kelionę” – rašoma D. Grohlo pranešime spaudai. „Tai, kas prasidėjo kaip paprastas projektas, kuomet tiesiog tiri kaip žmonės keliems mėnesiams užsidaro mažoje erdvėje, ilgainiui virto tyrinėjimu, keliančiu klausimus, kodėl taip elgiamės ir kas mus skatina taip elgtis?”.

„What Drives Us” nėra kultinio JAV muzikanto debiutas kine. Dar 2013 m. jis režisavo dokumentinį filmą „Sound City“. Jis taip pat sukūrė ir režisavo HBO seriją „Foo Fighters: Sonic Highways“.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *