Andrius Mamontovas su orkestru pristatė išskirtinę Saulės Miesto versiją

Iki Andriaus Mamontovo koncertų su Lietuvos kameriniu orkestru lieka kiek daugiau nei mėnuo.

Į atlikėjo koncertus Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje bilietai jau praktiškai iššluoti, o skaičiuojant paskutines dienas iki pasirodymų, troškimą juos pamatyti pakurstė dar vienas svarbus faktas.

Praėjusią savaitę Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre grupės „Foje” lyderis atliko orkestrinę „Saulės miesto” versiją. Elitinėje šalies scenoje pasirodymą surengęs A. Mamontovas, kūrinį pradėjo tik drauge su fortepionu skambinančiu Giedriumi Naku. Neilgai trukus prie jo prisijungė ir visas kamerinis orkestras, pavertęs „Saulės miestą” nuostabia muzikine pasaka.

Tokį „Saulės miestą” turėtų išgirsti ir koncertuose apsilankę muzikanto gerbėjai.

Kovo 7 Vilniuje, Kovo 12 Kaune ir Kovo 14 d. Klaipėdoje drauge su Lietuvos kameriniu orkestru bus atlikti žymiausi muzikanto kūriniai bei „Abbey Road” studijoje įrašytas jo albumas „Šiaurės naktis. Pusė penkių”.

Beje, likus kelioms dienoms iki Kalėdų, Andrius Mamontovas Lietuvos žmonėms išsiuntė šventinį sveikinimą. Jame – pirmasis naujojo „Saulės miesto” skambesys, įrašytas „Abbey Road” studijoje Londone. Sveikinimą galite peržiūrėti ČIA.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *