Neapdairi klaida portale atskleidė – netrukus pasirodys James Blake albumas

james-blake

James Blake

Paskutinį kartą naujienų iš Jameso Blake’o stovyklos sulaukėme 2016-ųjų pavasarį. Tų metų gegužę parduotuves pasiekė trečiasis muzikanto albumas „The Colour in Anything”.

Gandai apie naują jo įrašą sklandė jau kurį laiką, tačiau atlikėjas atsitvėrė paslapties širma ir nei jis, nei jo atstovai nekomentavo jokių paskalų. Tačiau kartais komentuoti patiems net ir nereikia, kai… klaidą padaro beveik neklystantys amazon darbuotojai.

Vakar vakare prancūziškame amazon pasirodė informacija apie tai, kad jau galima iš anksto užsisakyti naują James Blake’o albumą. Tiesa, nors labai greitai ši žinia iš tinklalapio buvo išimta, akyliausi J. Blake’o gerbėjai spėjo ja pasidalinti socialiniame tinkle Reddit.

Iš turimos informacijos vaizdą galime matyti gan platų – ketvirtą muzikanto plokštelę, kuri vadinasi „Assume Form”, sudarys 12 kūrinių, kurių gretose bus galima rasti bendrų kompozicijų su „Outkast” siela Andre 3000, Moses Sumney, Travis Scott, Metro Boomin ir Rosalia.

Nors prancūziškame amazon informuojama, kad naujas albumas pasirodys sausio 25 dieną, šįryt atlikėjo papildytoje wikipedios paskyroje teigiama, kad albumas pasirodys savaite anksčiau. Tiesa, apie fizinę jo kopiją kol kas nekalbama.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *