Šiemet – net du nauji Foals albumai

FOALS

Foals

Muzikos kritikai jau dabar gan garsiai kalba apie tai, kad Oksfordo rokerių „Foals” albumas – vienas laukiamiausių šių metų įrašų. Duo neabejoja daugelis – Yannio Philippakio kolektyvas daugiau kaip 3 su puse metų neišleido nieko naujo, o paskutinis jų įrašas „What Went Down” buvo toks, kurio ir dabar su pasimėgavimu klausosi roko gerbėjai.

Šiandien muzikos kritikų (o kartu ir „Foals” gerbėjų) laukė itin džiugi žinia. Grupė tikrai sugrįžta ir, kas svarbiausia, ne su vienu, o su dviem albumais.

Savo socialinių tinklų paskyrose kolektyvas pranešė, kad naujas albumas, kurį sudarys dvi atskirai pasirodysiančios dalys, vadinsis „Everything Not Saved Will Be Lost”. Kol kas nėra aišku nei kada pasirodys pirmoji plokštelės dalis, nei kada išgirsime pirmą singlą. Tačiau frazės „In 2019” pakako, kad visi galėtų pasidaryti išvadas, kad sąlyginai laukti liko nedaug.

Naujasis hito „Spanish Sahara” albumas bus jau penktasis Oksfordo kolektyvo diskografijoje. Kartu tai bus pirmoji plokštelė, kurią grupė įrašys be prieš metus kolektyvą palikusio bosisto Walterio Gerverso.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *