„Foo Fighters” vaikus ir paauglius skatina mokytis muzikos

Praėjusiais metais grupės „Foo Fighters” lyderis Dave Grohl pristatė “PLAY” – dvejų dalių dokumentiką, kuri atskleidžia iššūkius, su kuriais susiduria kiekvienas, besimokantis groti muzikos instrumentu. Pagrindinis šių video tikslas buvo – įkvėpti ir paskatinti vaikus bei jaunimą mokytis muzikos.

Šiais metais rokeriai „Foo Fighters”, tęsia tradiciją ir nori paskatinti vaikus Didžiojoje Britanijoje mokytis muzikos. Kartu su didžiausia Europoje roko mokykla „Rocksteady“ ir projektu :„Rocksteady: Just PLAY” jie rengia nemokamas pamokas.

Visoje Didžiojoje Britanijoje vaikai nuo 5 m. iki 16 m. galės per 30 min išmokti vieną iš „Foo Fighters” riff‘ų ar ritmų, nepaisant ar yra kada groję instrumentu ar ne. Tam vasario 16 d. startuos nemokami „Just PLAY“ workshopai didžiausiuose Anglijos miestuose: Birmingham‘e, Bristol‘yje, Leeds‘e, Manchester‘yje, Northampton‘e, Nottingham‘e, Portsmouth‘e, Guildford‘e, Kingston‘e ir Romford‘e. Juose, su mokyklos instrumentais ir mokytojų pagalba, vaikai bei paaugliai galės išmokti groti „Foo Fighters” hit‘us bei smagiai praleisti dieną, nes organizatoriai žada ir daugiau staigmenų.

 
51997979_360801558076963_1579236015627829248_n

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *