Švelnūs pop/R&B garsai – naujame olando Benny Sings albume

Benny Sings

Albumo viršelis

Olandiją mylime ne tik dėl to, kad palaikome „oranžinius” futbolo aikštelėje. Ne tik dėl to, kad tai yra tiesiog nuostabi šalis. Bet ir dėl to, kad ši šalis turi nuostabią muzikinę sceną.

Vienas iš šią sceną nuostabia paverčiančių reiškinių – Timo Van Berkestijno projektas „Benny Sings„. Šio kolektyvo kūrybą mylime, sekame ir žavimės dar nuo 2005-ųjų. Būtent tais metais „Benny Sings” į pasaulį paleido pasakišką plokštelę „I Love You”. Čia buvo galima rasti dainą „Little Donna” – kompoziciją, kuri mūsų grotuvose non-stop sukosi daug metų.

Taigi, nuo tos akimirkos „Benny Sings” tapo neatsiejama mūsų muzikinės padangės dalimi – stebėjome ir klausėmės jo muzikos, mėgavomės jo koncertu Lietuvoje (recenzija – čia), rengėme su juo išskirtinį manoMUZIKOS interviu 2011-aisiais (rasite čia) ir džiaugėmės, kad jis kuria tai, kas visada žavi.

Šiandien „Benny Sings” gerbėjai džiūgauja. Internetinėse muzikos transliacijos platformose (bei muzikos parduotuvėse) šiandien atsirado naujas projekto albumas „City Pop”. Švelnus, lengvas, melancholiškas ir labai vasariškas – turbūt tokie epitetai labiausiai tinka apibūdinti „City Pop”. Būtent toks, dėl ko įsimylėjome „Benny Sings” prieš 15 metų.

Septintasis garbanoto olando albumas – nuostabus muzikinis užtaisas, ypatingai sušidysiantis tokią šaltą vasario dieną.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *