Pirmosios Loftas Fest žvaigždės – Modeselektor

Modeselektor

Modeselektor

Menų fabrikas „Loftas” turi puikių naujienų. Antrąjį rudens savaitgalį sostinėje ir vėl vyks jau tradicija tapęs festivalis „Loftas Fest„. Šiandien renginio organizatoriai pasidalijo nerealiomis žiniomis.

Paaiškėjo, kad pirmosiosmis „Loftas Fest” pagrindinėmis žvaigždėmis tapo žymusis vokiečių elektroninės muzikos duetas „Modeselektor„.

Sebastian Szary ir Gernot Bronsert projektas „Modeselektor” susikūrė dar 1996 metais. Nors jų diskografijoje – viso labo trys studijiniai albumai, grupė tikrai turi kuo pasigirti. Savo biografijoje jie turi ne vieną bendrą singlą su „Radiohead” lyderiu Thomy Yorke’u (o pats britas vokiečius yra ne kartą įvardijęs kaip savo vieną mėgstamiausių grupių). O dar 2002 metais kartu su projekto „Apparat” alter ego Sascha Ringu buvo sukurtas naujas unikalus projektas „Moderat”.

Išskirtiniais gyvais pasirodymais garsėjantis „Modeselektor” – ne vienintelės pagrindinės „Loftas Fest” žvaigždės. Artimiausiu metu bus paskelbti nauji vardai. Beje, jie turėtų priversti aiktelti tikrai ne vieną melomaną.

Bilietų į šį renginį, kuris vyks rugsėjo 13-14 dienomis, ieškokite nuo balandžio 1 dienos.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *