Birželį pasirodys ilgai lauktas „The Raconteurs“ albumas „Help Us Stranger“

Jack White, Brendan Benson, Jack Lawrence ir Patrick Keeler gerbėjai šiandien dar labiau nekantrauja ir laukia naujo The Raconteurs albumo.

ManoMUZIKA jau rašė, kad po 10 m. pertraukos grupė The Raconteurs grįžo ir pradėjo dirbti prie naujo albumo (nuoroda čia), o praėjusių metų pabaigoje pasirodė ir grupės EP su dviem naujais kūriniais (nuoroda čia).

Vakar socialiniuose tinkluose The Raconteurs paskelbė, jog trečiasis roko grupės LP ir pirmasis albumas po daugiau nei 10 m. tylos pasirodys birželio 21 d. ir vadinsis „Help Us Stranger“. Šis albumas yra pristatomas kaip dar stipresnis ir galbūt svarbesnis, nei kada nors anksčiau, nes turėtų vesti roko muziką į jos ateitį.

Albumo pristatyme rašoma, kad su „Help Us Stranger“ The Raconteurs grįžo būtent ten, kur jiems labiausiai reikėjo – suvienyti, pasipildę ambicijomis, begaline energija ir kolektyvine dvasia, jie dar kartą kuria garsą ir įniršį, įmanomą tik tada, kai visi keturi grupės nariai kartu.

Naująjį albumą sudarys 12 kūrinių:

  1. Bored and Razed
  2. Help Me Stranger
  3. Only Child
  4. Don’t Bother Me
  5. Shine The Light On Me
  6. Somedays (I Don’t Feel Like Trying)
  7. Hey Gyp (Dig The Slowness)
  8. Sunday Driver
  9. Now That You’re Gone
  10. Live A Lie
  11. What’s Yours Is Mine
  12. Thoughts and Prayers

Visos naujojo albumo dainos parašytos White ir Benson, išskyrus  “Hey Gyp (Dig The Slowness)” koverį.

Prie albumo „Help Us Stranger“ įrašų prisidėjo ir kiti žinomi muzikantai: klavišininkas/multiinstrumentalistas Dean Fertita (grupės „The Dead Weather“, „Queens of the Stone Age“) ir Lillie Mae Rische bei jos sesuo Scarlett Rische. Albumas sumiksuotas Nešvilyje, „Blackbird Studios“ studijoje, Vance‘o Powell‘o ir pačių „The Raconteurs”

Albumo įrašą ruošė Joshua V. Smith ir jis bus leidžiamas Jack White leidybinės kompanijos Third Man Records. Tik per ją jau dabar galima užsisakyti pirmuosius riboto leidimo „Help Us Stranger“ vinilus, nes norėdami pažymėti naujo albumo išleidimą „Third Man Records“ išleidžia specialų, jau 40-dešimtą „Vault Package“, kuriame ne tik elektrinės žalios spalvos „Help Us Stranger“ vinilas, bet ir keletas kitų ypatingų dovanų „The Raconteurs“ gerbėjams, kartu su kitomis „Vault“ narių privilegijomis.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *