Atsikuria Danijos grupė Efterklang: pristatyta pirmoji daina ir skelbiamas naujo albumo pasirodymas

Efterklang” gal ir nėra pats žinomiausias vardas Lietuvoje, tačiau tie, kurie drauge su manoMUZIKA yra ilgą laiką, šią Danijos grupę tikrai žino.

Ne kartą esame pristatinėję jų muziką portale, kalbinę grupės narius ir su liūdesiu (dar 2014 metais) tarę sudie. Na, „sudie”, žinoma, sugalvojome ne mes. Patys danai prisipažino, kad „Efterklang” atėjo metas užbaigti muzikinę karjerą. Kaip tarė, taip ir padarė. Grupę trumpam pakasė, pakeitė sudėtį, rebrandinosi, tapo „Liima” ir pradėjo savo naują egzistenciją.

Grupės fainai verkė, užvertė „Efterklang” pašto dėžutę maldavimais ir prašymais sugrįžti ir… buvo išgirsti. Be to, Efterklang iš trio tapo kvartetu!

Vakar vakare „Efterklang” pranešė, kad bus išleistas naujas grupės albumas „Altid Sammen”. Jį rugsėjo 20 dieną išleis mūsų itin mylimas leiblas „4Ad”, savo globojamų atlikėjų sąraše turintis tokius vardus kaip „Bon Iver” ir „The National”.

Pasidalindami šia žinia, danai pristatė ir pirmą būsimo albumo singlą „Vi er uendelig”.

Beje, jeigu Jums „Efterklang” vis dar neatrasta žemė, siūlome pradėti pažintį su jais nuo kūrinių „Modern Drift”, „Cutting Ice to Snow” ir „Dream Today”. Garantuojame – neįsimylėti jų muzikos – tiesiog neįmanoma.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *