Po 7 metų pertraukos „Keane” sugrįžo su nauju albumu

cause and effect

Albumo viršelis

Šiandien – ypatinga diena britiško piano roko mylėtojams. Hito „Somewhere Only We Know“ kūrėjai, grupė „Keane“ pagaliau sugrįžo su nauju albumu. Įrašas, kurio grupės gerbėjai laukia jau seniai, vadinasi „Cause And Effect” .

Naujoji grupės plokštelė pasirodo praėjus 7 metams nuo paskutinio „Keane“ albumo „Strangeland“ išleidimo. Ilgai tylėjęs Tomo Chaplino ir Timo Rice’o Oxley kolektyvas jau nuo metų pradžios sugrįžo į aktyvią muzikinę veiklą ir paskelbė apie būsimo įrašo pasirodymą.

Šviežiame Rytų Sasekso ketverto albume – 11 naujų dainų. Visas jas (drauge su grupės nariais) prodiusavo Davidas Kostenas (anksčiau dirbęs su tokiais kolektyvais kaip „Bat For Lashes” ar „Everything Everything”.

„Cause And Effect” – jau 5 prieš 24 metus susikūrusios grupės studijinis įrašas.

Beje, įdomu pažymėti, kad „Keane“ albumo pasirodymas išleidžiamas tą pačią dieną kaip ir Liamo Gallagherio naujoji plokštelė „Why Me? Why Not”. Taigi, senieji brit popo korifėjai kausis dėl aukščiausios Jungtinės Karalystės perkamiausių albumų čarto pozicijos. Kas taps čarto karaliumi, sužinosime jau savaitės pabaigoje.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *