Kitą mėnesį – naujas „Coldplay” albumas?

Coldplay_LIVE

Grupė „Coldplay”

Nuo tos akimirkos, kai „Coldplay” į plačiuosius vandenis paleido savo paskutinį albumą „A Head Full Of Dreams”, praėjo beveik 4 metai. Per šį laiką grupė apkeliavo visą pasaulį, išleido puikų dokumentinį filmą ir paskendo kūrybinėje veikloje.

Apie naujus albumus grupės lyderis Chrisas Martinas nekalba jau seniai, o hito „Fix You” kūrėjų gerbėjai įvairiuose forumuose vis garsiau užsimena, kad labai ilgisi naujų kolektyvo kūrybos vaisių.

Panašu, kad jų maldos buvo išklausytos. „The Daily Star” informuoja, kad greičiausiai jau lapkričio pabaigoje „Coldplay” pasauliui pristatys naują įrašą. Tiesa, tai nebus įprasta Ch. Martino ir kompanijos kūryba. Patikimo šaltinio teigimu, kitą savaitę pasirodysiantis albumas – eksperimentinė grupės kūryba.

Tačiau tai irgi nėra vienintelė geroji naujiena. Teigiama, kad neilgai trukus po „eksperimentinio” albumo išleidimo, muzikos parduotuves pasieks dar viena, jau „įprasta” nauja „Coldplay” plokštelė. Kalbama, kad po jos grupė leisis ir į pasaulines gastroles.

manoMUZIKA primena, kad prie 23 metus susikūrusi britų grupė „Coldplay” išleido 7 studijinius albumus.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *