Pasakiška lyrika – naujame Leifo Vollebekko albume

Leif Vollebekk

Albumo viršelis

Kanadietis Leifas Vollebekkas manoMUZIKOS radare atsirado prieš kelerius metus. Nežinia kokiu būdu, bet savo grojaraščiuose atradome jo kūrinį „Into The Ether”. Nuo tos sekundės jo muzika mus lydėjo labai dažnai, o minėta daina bei kompozicija „Elegy” non-stop sukosi „lyriškų” playlistų dainų sąraše.

Leifo naujo albumo laukėme porą metų. Kai sužinojom, kad lapkričio 1 diena yra TA diena, iškart ją apsibraukėme savo kalendoriuose. Ir neklydome.

Kanados keistų manierų lyrikas išleido dar vieną pasakišką plokštelę. Labai muzikalią, velniškai sentimentalią ir pasakiškai gražią. Tokią, kurios beprotiškai gera klausytis tada, kai už lango lyja, o širdyje norisi tikros šilumos.

Tie, kurie girdėjo pirmuosius albumo,kuris vadinasi „New Ways” singlus „Hot Tears” ir „Transatlantic Flight”, ko gero, turi ir tikrąjį jausmą kaip skambės ketvirtoji atlikėjo plokštelė. Iš tiesų, tai dar viena sentimentali ir labai žavi kelionė po lyrikos labirintus.

„New Ways” rasite 10 naujų dainų. Albumas pasirodo praėjus beveik trims metams po paskutinės Leifo Vollebekko plokštelės „Twin Solitude” pasirodymo.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *