The Killers sugrįžta: naujas albumas – jau kitąmet

killers

Nuotr. grupės FB paskyra

Brandonas Flowersas ir co. sugrįžta. Hitų „Mr. Brightside” bei „Read My Mind” kūrėjai pagaliau praneša apie savo naują albumą.

Prieš kelias dienas „patyzinę” savo fanus išplatindami potencialiai naujo albumo kūrinių sąrašą, „The Killers” šiandien sudėjo visus taškus ant „i”: ateinančių metų pavasarį dienos šviesą išvys naujas žudikų albumas „Imploding The Mirage”. Kartu su juo grupė paskelbė ir stadioninį turą Jungtinėje Karalystėje, kurio metu drauge su Las Vegaso rokeriais ant scenos lips „Blossoms”, Sam Fender ir… patys „Manic Street Preachers”.

Kol kas apie kitas galimas pasirodymų vietas kalbama nėra, tačiau akivaizdu, kad po turo Jungtinėje Karalystėje kolektyvas lankysis ir likusioje pasaulio dalyje. Tikėkimės, kad jų pasirodymas bus surengtas ir kur nors netoli Lietuvos (o gal net ir pas mus…?).

„Imploding The Mirage” bus jau šeštas studijinis grupės albumas. Paskutinis darbas, pasiekęs muzikos parduotuves, buvo plokštelė „Wonderful Wonderful”. Ji pasirodė dar 2017-aisiais.

manoMUZIKA primena, kad „The Killers” susikūrė dar 2001 m. Pirmas grupės įrašas buvo išleistas 2004 m.  Tai buvo žudikus išgarsinusi plokštelė „Hot Fuss”, kurioje galima rasti grupės hitus „Somebody Told Me”, „All These Things That I’ve Done” ir „Mr. Brighside”.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *