Atsikuria grupė „Genesis”

Genesis Announces The "Turn It On Again Tour"

Genesis

Pirmą kartą apie rimtą grupės „Genesis” atsikūrimą Philas Collinsas prakalbo dar 2016-aisiais. Tąkart jis pabrėžė, jog dabar „labiau nei bet kada nori grįžti prie derybų stalo su savo buvusios grupės bičiuliais Mike ‘u Rutherfordu ir Tony Banksu, jeigu tik jie norėtų ir vėl leistis į koncertines keliones”. Todėl nenuostabu, kad kalbos apie legendinio kolektyvo atgimimą sklandė visus pastaruosius ketverius metus.

Šiandien šie gandai tapo realybe. „Genesis” iš tiesų atsikuria ir negana to surengs kelis didžiulius koncertus Jungtinėje Karalystėje.

„Genesis” atsikūrimo faktas šįryt buvo patvirtintas „BBC RADIO 2” ryto laidoje. „Grupės „Genesis” garsai vis dar mumyste. Pasiilgau jo, todėl bus nuostabu ir vėl groti drauge”, – sakė grupės gitarsitas Mike’as Rutherfordas. Jo teigimu, „Jausmas yra nuostabus, o mums atsikurti dabar yra pats tinkamiausias laikas. Visgi per pastaruosius 28 metus mes surengėme tik 2 pasirodymus”.

Prie trijulės (Philo Collinso, Mike’o Ruthefordo ir Tony Bankso) turo metu prisijungs ir 18-metis Philo sūnus Nicholas. „Jis groja taip, kaip groju aš. Ir jis turi tokį patį požiūrį. Taigi, tai buvo labai gera pradžia”, – apie sūnaus priėmimą į grupę sakė Phil Collinsas.

Grupė savo atsikūrimo turą „The Last Domino” pradės lapkričio 16 d. koncertu Dubline.

„Genesis” susikūrė dar 1967-aisias. Philas Collinsas prie kolektyvo prisijungė 1970-aisiais. Tiesa, šioje grupėje tuo metu pagrindinis atlikėjas buvo Peteris Gabrielis. Phil Collinsas čia grojo būgnais. Po penkerių metų iš grupės pasitraukus P. Gabrieliui, hito „You’ll Be In My Heart“ autorius tapo pagrindiniu vokalistu. Daugiau kaip 150 milijonų įrašų pardavusi grupė „Genesis“ buvo laikoma viena iš  25 pačių sėkmingiausių visų laikų roko grupių, Penki kolektyvo albumai pasiekė perkamiausių Jungtinės Karalystės albumų sąrašo viršūnę, o 2010 m. „Genesis“ buvo priimta ir į Rokenrolo šlovės muziejų.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *