Staigmena „Oasis” gerbėjams: N. Gallagheris pristato dar neskambėjusią grupės dainą

Nuo 2009-ųjų – akimirkos, kai grupė „Oasis” paskelbė apie savo išsiskyrimą, praėjo daugiau nei dešimtmetis. Ir per tą dešimtmetį kalbos apie vienos populiariausių brit popo grupės muzikos istorijoje atsikūrimą taip ir nenutilo.

Žinoma, dviejų kultinių kolektyvo figūrų – Noelio ir Liamo Gallagherio nuolatiniai kivirčai nesuteikia galimybės užkasti karo kirvio. Tačiau daugelis hitų „Wanderwall” ir „Don’t Look Back In Anger” kūrėjų fanų vis dar nenuleidžia rankų.

Šiandien grupės „Oasis” gerbėjams – ypatinga diena. Daugiau kaip po dešimtmečio pertraukos galima išgirsti dar niekur negirdėtą ir niekada nepristatytą grupęs kūrinį „Don’t Stop…”. Tiksliau, jo demo versiją. Apie šią dainą žinoma tai, kad prieš maždaug 15 metų šis kūrinys buvo sugrotas garso patikros metu prieš koletkyvo koncertą Honkonge.

„Pastaruoju metu turėjau daug laisvo laiko, todėl peržiūrėjau šimtus kompaktinių diskų, kurie mano lentynose neturėjo jokių viršelių ar užrašų. Matyt buvo lemta, bet čia atradau įrašą, kurį maniau, jog esu praradęs amžiams”, – taip savo twitterio paskyroje rašė Noelis Gallagheris.

manoMUZIKA primena, kad pagrindinis „Oasis” dainų kūrėjas Noelis Gallagheris, po grupės išsiskyrimo išleido tris studijinius albumus ir keletą nepilnų albumų. Paskutinis Noelio EP – praėjusį mėnesį pasirodžiusi plokštelė „Blue Moon Rising”.

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *