40-ojo gimtadienio proga – naujas Ericos Jennings albumas

Erica Jennings

Erica Jennings

Jau poryt Erica Jennings išleis savo naują albumą. Nepaisant to, kad pastaraisiais metais tapo įprasta naujais albumais gerbėjus džiuginti penktadienį, sekmadienis pasirinktas neatsitiktinai. Būtent gegužės 17 dieną Erica švęs savo 40-ąjį gimtadienį. Taigi šįkart muzikantė savo gimtadienio proga dovanos išskirtinę dovaną savo gerbėjams.

Naujas albumas vadinsis „Songs In Saturn”. Jame atlikėjos gerbėjai ras 11 naujų dainų.

Beje, švęsdama savo gimtadienį, E. Jennings surengs specialią tiesioginę transliaciją savo „Instagram“ paskyroje. Taigi, tie, kurie nori ją pasveikinti asmeniškai – galės tai padaryti sekmadienį 11:30 val.

„Kartu išgersime kavos, pasikalbėsime apie gyvenimą izoliacijoje, muziką, ir pasidalinsime mintimis apie tai, iš kur semiamės įkvėpimo“, – kviesdama pokalbiui savo gerbėjus sakė Erica.

Dainininkė naujas dainas ketina pristatyti dviejuose koncertuose, kurie įvyks Trakų pilyje ir Pažaislio vienuolyne. Kada įvyks šie koncertai, paaiškės pasibaigus karantinui.

„Songs In Saturn” – jau 4-asis studijinis Ericos Jennings įrašas. Paskutinė jos plokštelė „New Standarts” buvo išleista 2017-aisiais.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *