Po 10 metų pertraukos J. Vernono ir R. Olsono supergrupė pristato „Gayngs” naują dainą

Tiems, kurie domisi Viskonsino ir Minesotos muzikos scena, grupės „Gayngs” vardas turėtų būti puikiai pažįstamas. Šio kolektyvo įkūrėjas -muzikantas, kompozitorius ir prodiuseris Ryanas Olsonas. Tiems, kuriems šis vardas nedaug ką tesako, užtenka pasakyti, kad jis yra „Polica” siela ir to jau pakanka.

Vienas svarbiausių „Gayngs” veidų – puikiai visiems pažįstamas, grupės „Bon Iver” lyderis Justinas Vernonas. Beje, Justinas Ryaną ne kartą yra pavadinęs muzikos genijumi, o grupę „POLICA” įvardino viena savo mėgstamiausių grupių.

Taigi, jeigu ne Ryanas Olsonas, dienos šviesos nebūtų išvydęs vienas įdomiausių 2010 m. projektų GAYNGS. Grupę sudaro 22 muzikantai, tarp kurių – jau minėtas Justinas Vernonas. Prie „GAYNGS” jis prisijungė tik todėl, kad jau seniai svajojo dirbti kartu su Ryanu Olsonu.

2010-aisiais dienos šviesą išvydo nuostabus „Gayngs” albumas „Relayed”. O jame esantys tokie kūriniai kaip „Cry”, „The Gaudi Side Of Town” ar „The Last Prom On Earth” iki šiol skamba mūsų grojaraščiuose. Tačiau…. tačiau šiandien visai netikėtai ši pasakiška supergrupė padovanojo savo klausytojams naują dainą „Appeayl 2 U’. Ir tai nutiko praėjus dešimtmečiui nuo paskutinės naujos jų muzikos pasirodymo.

Ir štai mes supratome, kad penktadienis tiesiog nebegali būti blogas…

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *