Mokytojų namų terasoje šiandien koncertuosiantys „Sinstation” pristato naują dainą

Vakar sostinėje oficialiai atidarytas muzikinių renginių sezonas! Vilniaus Mokytojų namų kiemelyje įsikūrusioje „Vasaros Terasoje” post-karantininį koncertų ciklą atidarė mūsų itin mylima Gabrielė Vilkickytė. Šiandien ant scenos lips sostinės roko grupė „Sinstation” (buvusi „The Station”). Čia grupė pirmą kartą gyvai pristatys savo naują albumą „Liepsnos 3”

Likus vos kelioms dienoms iki pasirodymo „Vasaros Terasoje”, Mykolas Katkus ir grupė pristatė savo naują dainą „Dopaminas” bei jos vaizdo klipą.

„Dopaminas – medžiaga, atsakinga už jausmą, kai lauki, kad tuoj kažkas (gero?) nutiks. Išsiskiria ir natūraliai, taip pat naudojantis socialiniais tinklais, lošiant, vartojant narkotines medžiagas <…> Prašėm apie nerimą, gavom nerimą, socialinę kritiką ir tokį platų jausmų spektrą, kad nieko panašaus seniai nesame matę”, – pristatydama naują kūrinį ir jo video rašė grupė „Sinstation” savo paskyroje facebook.

Koncertas, kuriame bus galima išgirsti ir pristatomą kūrinį, vilniečiams ir miesto svečiams puikiai pažįstamoje vietoje šiandien įvyks 18:30 val.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *