Naujas Norah Jones albumas – lietingiems vasaros vakarams

norah-jones

Norah jones

„The Independent” šį albumą vadina bene labiausiai intriguojančių atlikėjos biografijoje. Tuo tarpu mums tai – dar vienas gražus, žavus, lengvas ir labai maloniai klausomas nuostabios atlikėjos Norah Jones darbas.

Šiandien hito „Come Away With Me” kūrėja pasauliui dovanoja savo naują įrašą „Pick Me Up Off The Floor”. Tai jau 8 švelnaus it aksomas balso savininkės studijinis įrašas. Ir netgi nepaisant to, kad nuo stebuklingo debiuto „Come Away With Me” praėjo jau 18 metų, Norah Jones lieka ištikima pianinui, sentimentaliai lyrikai ir itin išieškotiems muzikiniams piešiniams, kurių visada gera klausytis leidžiantis saulei ar sėdint namuose tada, kai už lango siaučia stipri vasariška liūtis.

Naujame „Pick Me Up Off The Floor” – 11 gražių dainų. Taip, būtent žodis „gražu” geriausiai apibūdina ne vieno „Grammy” apdovanojimo savininkės muziką. Tai, ką kuria ji – gražu ir šilta. Todėl net neabejojame, kad jos muzika tikrai ras vietą tiek jūsų grojaraščiuose, tiek ir jūsų fonotekose. Čia rasite ir dar neišleistų dainų, kurias Norah sukūrė pastaraisiais metais, ir velniškai gražių duetų, atliktų kartu su Brianu Blade’u ar „Wilco” lyderiu Jeffu Tweedy.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *