Po 2 metų pertraukos – nauja „Eels” daina

Marko Oliverio Everetto balso neįmanoma sumaišyti su niekuo. Būtent tai ir pavertė JAV grupę „Eels” išskirtine roko muzikos kultūros dalimi.

Nepaisant to, kad šis kolektyvas – gan populiarus užatlantėje, o kuria jis nuo 1995-ųjų, Europoje „Eels” garsiau suskambo 2000-aisiais su hitu tapusiu kūriniu „Mr. Beautiful Blues”.

Visgi didžiulės šlovės Europoje taip ir nesulaukęs (o labai gaila), Marko Everetto kolektyvas JAV rinką įvardijo prioritetine ir didžiąją savo laiko dalį skiria būtent šiai valstybei.

manoMUZIKAI „Eels” labai patinka. Sekame jų muziką, perkame albumus ir jau daug metų mėgaujamės amerikiečių kūryba. 2018-aisiais grupė išleido gražų albumą „The Deconstruction”. Tai buvo pirmasis jų įrašas po 4 metų pertraukos ir kartu – 12 grupės diskografijoje. Nuo tos akimirkos „Eels” tylėjo… iki šiandien.

Dabar „Eels” pristato naują dainą „Baby, Let’s Make It Real”. Nepaisant to, kad grupės gerbėjai labai laukia naujo hito „Mistakes of my Youth” kūrėjų albumo, pristatydami minėtą dainą apie albumą vis dėlto jie neužsimena nė vienu žodžiu.

Ką gi, ilgai laukę dar palauksime. Ir tai darysime besimėgaudami gražiu nauju kūriniu „Baby, Let’s Make It Real”.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *